107
کد خبر: 984
برچسب‌های خبر: - استادیان - هفته درختکاری - طوقدار
تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
____________________

با حضور مدیر کل نوسازی مدارس مازندران انجام شد؛ کاشت نهال در مدرسه ی طوقدارساری


همزمان با فرا رسیدن ۱۵ اسفند ماه “روز درختکاری” برنامه ی درختکاری و کاشت نهال با حضور مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران برگزار شد

مهدی استادیان ساروی مدیرکل نوسازی مدارس استان مازندران: درختکاری به دانش‌آموزان، چگونگی حفظ محیط ‌زیست، کشاورزی و همچنین قدردانی از طبیعت و احترام به آن را می‌آموزد

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران همزمان با “هفته ی منابع طبیعی” و “روز درختکاری” و همچنین در راستای ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست و فرهنگسازی برای کاشت نهال، مهدی استادیان ساروی مدیر کل نوسازی مدارس استان مازندران به همراه علی اصغرملکی معاون فنی، تعدادی از همکاران ونیروهای وظیفه اقدام به کاشت درخت نمودند.
مهدی استادیان ساروی مدیرکل نوسازی مدارس استان مازندران در این مراسم گفت،درختکاری به دانش‌آموزان، چگونگی حفظ محیط ‌زیست، کشاورزی و همچنین قدردانی از طبیعت و احترام به آن را می‌آموزد
وی با تأکید بر اهمیت فضای سبز مدارس بر ایجاد نشاط اجتماعی و افزایش روحیه دانش آموزان و کادر آموزشی مدرسه افزود، تأکید ما در ساخت مدارس جدید بر ایجاد فضاهای سبز در خور شأن دانش آموزان می باشد.

مسئولین اداره کل با حضور در مدرسه طوقدار ساری به مناسبت فرا رسیدن “روز درختکار” اقدام به کاشت نهال نمودند تا دانش آموزان را هر چه بیشتر به این اقدام توجه دهند.
روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیزمدارس مازندران


آخرین خبرها...