693
کد خبر: 311
برچسب‌های خبر: - حضور مهندس شرزاد در برنامه زنده سیمای مرکز مازندران
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
____________________

حضور مدیرکل نوسازی مدارس مازندران دربرنامه زنده افق روشن سیمای مرکز مازندران


مدیرکل نوسازی مدارس مازندران در برنامه زنده تلویزیونی افق روشن مرکز مازندران ، به تشریح عملکرد نوسازی مدارس استان پرداخت.

به گزارش روابط عمومی ، قربانعلی شیرزاد دراین برنامه گفت:  حدود ۳ هزار و ۶۰۰ فضا در آموزش وپرورش استان داریم که از این میزان ۳ هزار و ۳۰۰ فضای آموزشی و مابقی فضای پرورشی ، ورزشی ، اداری ، اردوگاههای دانش آموزی ، مراکز پژوهشی و آزمایشگاه هستند .

 وی افزود: کیفیت فضاهای آموزشی در طبق بررسی ها  سال ۸۵ حدود ۴۴ درصد کلاسهای درس به نسبت مقطع  تحصیلی استحکام نسبی خوبی برخوردار بودند، ۳۵ درصد تخریبی بود و مابقی نیاز به مقاوم سازی داشت که طی این سالها با اعتبارات لازم مصوبات مجلس اتفاقات خوبی افتاد .  درسال ۹۸ تعداد کلاسها بیشتر شد و از ۱۷ هزار کلاس سال ۸۵ به ۲۲ هزار کلاس رسید . و خوشبختانه اکنون ۶۷ درصد کلاس درس ما دارای استحکام نسبی هستند ۳۳ درصد یا نیازمند بازسازی مجدد هستند و یا مقاوم سازی شوندکه اعتبار این امر در ردیف وبودجه ملی و اعتبارات استانی پیش بینی شدکه امیدواریم فضای آموزشی را استاندارد کنیم .

 مدیرکل نوسازی مدارس استان با عملکرد خوب خیرین مدرسه ساز استان گفت :خیران مدرسه ساز همراه و همگام با دولت ، خدمات بسیار ارزنده ای را به آموزش و پرورش استان ارائه کردند .

 وی افزود : از سال ۷۷ تا پایان ۹۸ بیست و یک جشنواره خیرین مدرسه ساز برگزار شد و در طول این سالها حدود ۴۱۸ میلیارد تومان خیرین استان تعهد ایجاد کردند که ۸۰ درصداین تعهدات محقق شد . همچنین یک میلیون و ۷۰۰ هزار متر مربع زمین توسط خیرین  اهدا شد و برای ۴ هزارو ۶۰۰ کلاس درس نیز خیرین شارکت داشتند . این آمار نشان می دهد که خیران به نظام تعلیم و تربیت علاقه مند هستند .

 شیرزاد با بیان افزایش اعتبار برای  تکمیل پروژه های نیمه کاره مشارکتی اظهار داشت: خوشبختانه برای نخستین بار  درسال ۹۹ در قانون بودجه سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های نیمه کاره خیرین پیش بینی شد که این رقم ظرف دو سال گذشته اتفاق افتاد که باید تعامل با خیرین را افزایش داده تا سهم بری بیشتری از این بودجه داشته باشیم .

وی با اشاره به استاندار سازی سیستم گرمایشی در مدارس استان اظهار کرد: در سند تحول بنیادین پیش بینی شد تا مدارس جدید با این رویکرد باشد . کلاسی که با بخاری نفتی و گازی گرم شود از نظرما غیرایمن وغیراستاندارد است. استاندارد سازی سیستم گرمایشی از سال ۹۲ آغاز شد و در آن زمان ۱۳هزار کلاس غیر ایمن و غیر استاندارد بودند که تا کنون ده هزار و ۵۰۰ کلاس استاندارد سازی شد و همچنین در سال گذشته در مناطقی که گازرسانی شد ۱۱۳ مدرسه شامل ۳۰۰ کلاس درس در فاز اول بخاری های هرمتیک جایگزین بخاری های نفتی شد و تا یک ماه دیگر نیز تمام مدارسی که از بخاری نفتی استفاده می کردند جمع آوری می شود .

مدیرکل نوسازی مدارس مازندران خاطر نشان کرد: تلاش داریم با تعامل همه ۳۲ پروژه آموزشی  را برای آغاز سال تحصیلی بهره برداری کنیم البته این روند تا پایان سال ادامه دارد و پیش بینی می شود تا پایان سال ،  ۶۵ پروژه نیمه تمام  آماده بهره برداری شود . وهمچنین سال ۹۹ بحث استاندارد سازی سامانه گرمایشی مدارسی که دارای بخاری گازی هستند و تعمیر مدارس در دستور کار است تا سال تحصیلی خوبی را برای دانش آموزان رقم بزنیم .

شیرزاد با اشاره به کاهش مصرف انرژی در مدارس گفت : رویکرد سازمان  ما در این مدارس به کاهش مصرف انرژی، انرژی های تجدید پذیر است که در استان در حال اجراست


آخرین خبرها...