برچسبهای خبر: - مصاحبه - ایرنا - خیرین - جشنواره - مدیر کل - تعهداتتاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۹
____________________
گرانی هم مانع از تعهدات خیرین مدرسه ساز در مازندران نشد
برغم نوسانات ارزی و افزایش قیمت ها در سال 97، خیرین مدرسه ساز مازندران به 76 درصد از تعهدات خود عمل کردند که نه تنها نسبت به سالهای قبل کاهش نداشت، بلکه افزایش 6 درصدی را نیز تجربه کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، استان مازندران یک هزار و 400 خیر مدرسه ساز دارد که همواره همپا با دولت و آموزش و پرورش و گاهی حتی یک گام جلوتر در توسعه و نوسازی فضای آموزشی استان فعال هستند و از ابتدای انقلاب کارنامه خوبی در زمینه مدرسه سازی از خود به جای گذاشتند.
در تازه ترین گزارش اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران، در سال 97 خیرین مدرسه ساز کارنامه 76 درصدی تحقق به تعهدات خود را به جای گذاشتند که با توجه به افزایش قیمت نه تنها روند کاهشی نداشت ، بلکه افزایش 6 درصدی را نیز به دنبال داشت.
مدیرکل نوسازی مدارس مازندران به خبرنگار ایرنا گفت: در سال 97 تعداد 24 پروژه در متراژ 16 هزار و 600 متر مربع با 108 کلاس درس توسط خیرین مازندران ساخته شد.
قربانعلی شیرزاد هزینه خیرین برای پروژه های ذکر شده در سال 97 را بیش از 201 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: بیشترین پروژه ها در شهرستان بابل با 6 و شهرستان نور با چهار پروژه بوده است که همگی تحویل در حال بهره برداری است.
وی ادامه داد که از ابتدای انقلاب تاکنون 2هزار و 973 پروژه دولتی و مشارکتی در بخش آموزشی و پرورشی با 17هزار و 581 کلاس درس در مساحت 2 میلیون و 180 هزار مترمربع با هزینه ای بالغ بر پنج هزار و 555 میلیارد ریال در استان مازندران اجرا شده است.
مدیرکل نوسازی مدارس مازندران با اشاره به تاسیس مجمع خیرین مدرسه ساز در سال 77، گفت: در 20 دوره جشنواره خیرین مدرسه ساز تعداد 827 پروژه آموزشی، پرورش و فضای ورزشی با چهار هزار و 447 کلاس درس در متراژی به وسعت یک میلیون و 689 هزار و 57 متر مربع توسط خیرین ساخته و تحویل مجموعه های آموزشی استان مازندران شد.
شیرزاد با بیان اینکه در سال 96 تحقق تعهدات خیرین 70 درصد بود، افزود: سال گذشته این آمار به 76 درصد تحقق رسید، در حالی که اگر نوسانات قیمت ها نبود تحقق تعهد خیرین بیش از این میزان می بود.
مدیرکل نوسازی مدارس مازندران طرح های نیمه تمام مردمی و مشارکتی استان را نیز بیش از 40 طرح با حدود 200 کلاس درس اعلام کرد و گفت: در حال حاضر یکهزار و 400 نفر خیر مدرسه ساز در مازندران فعال هستند.
** 40 درصد مدارس مازندران تخریبی یا نیازمند مقاوم سازی هستند
شیرزاد با بیان اینکه یک سوم کلاس های درس استان نیازمند مقاوم سازی هستند افزود: حدود 20 درصد از کلاس های درس تخریبی و باید از نو بازسازی شوند.
گفتنی است که در حال حاضر بیش از چهار هزار و500 مدرسه با بیش از 22 هزار کلاس درس در استان فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه اکنون در جنگ اقتصادی به سر میبریم و همه باید برای تقویت دولت به خصوص در طرح های عمرانی آموزشی شرکت کنیم ، افزود: خیرین تا به اینجا نقش خود را برای کمک به فضای آموزشی کشور به خوبی ایفا کرده و امید می رود از این پس نیز شاهد حضور خیرین برای اتمام و یا ساخت طرح های آموزشی باشیم.
**30 خرداد بیست و یکمین جشنواره خیران مدرسه ساز
شیرزاد همچنین با اشاره به برگزاری بیست و یکمین جشنواره خیران مدرسه ساز در 30 خرداد 98 گفت: جشنواره های شهرستانی زودتر از جشنواره استانی آغاز به کار خواهد کرد.
وی ادامه داد: برنامه ما این است که در هر جشنواره محوریت با خیرین جدید برگزار می شود و 70 درصد از مدعوین این جشنواره تلاش می شود از خیران جدید باشند که طی چندسال گذشته به جمع خیران پیوسته اند.
وی بهره مندی از خیران و دانش آموزان در جشنواره شهرستانی، تقدیر از دانش آموزان ممتاز کشوری مدارس خیرساز و دعوت و تقدیر از اعضای بانوان خیر شهرستان را از برنامه های این جشنواره اعلام کرد.
شیرزاد رویکرد جشنواره امسال را افزایش ایمنی مدارس با مشارکت خیرین مدرسه ساز عنوان کرد و گفت: از بانک ها و صنایع نیز در این جشنواره دعوت خواهد شد.
آخرین خبرها...